11 oktober 2013 – Bent u één van die consumenten die helemaal niet gevoelig is voor aanbiedingen? Dan is dit artikel helaas niets voor. We zetten de aanbiedingen die de Alles in 1 aanbieders momenteel voeren op een rijtje. Hoewel veel bedrijven ons doen voorkomen dat deze aanbiedingen tijdelijk zijn lopen ze in veel gevallen lang door en keren ze ook vanzelf weer terug!

In oktober zijn dit in onze ogen de meest interessante aanbiedingen voor diegene die op dit moment een alles in 1 pakket wil afsluiten.

Samsung Galaxy Tab 3

Deze mini tablet krijg je gratis bij een Ziggo abonnement. In plaats van deze tablet kan echter ook gekozen worden voor korting op het abonnement van €83,70 tot €203,70. De tablet is volgens Ziggo €199 waard maar is bij winkels als BCC en Saturn voor €169 te bestellen. Mensen die het Alles in 1 Extra van Ziggo willen bestellen zijn dus goedkoper uit door de korting op het abonnement te nemen en de Samsung Tab 3 zelf te kopen!

Actie loopt tot en met 25 oktober 2013

3 maanden voor €35,-

Deze kortingsactie van KPN loopt ook alweer geruime tijd. De eerste 3 maanden betalen nieuwe klanten altijd maar €35,- per maand. Het maakt hierbij niet uit of het goedkoopste pakket à €48,- wordt afgesloten of het duurste à €68 per maand. De korting die KPN hiermee geeft loopt dus op van €39,- in totaal tot €99,-.

Actie loopt tot en met 3 november 2013

Apple TV

Online geeft haar nieuwe klanten momenteel een Apple TV cadeau. Dit mooie apparaatje krijgen klanten enkel bij het afsluiten van een 2-jarig Alles in 1 abonnement. De Apple TV die volgens Online €111,- waard is kan overigens ook voor €89,- bij Dixons worden gekocht. Niettemin een leuke aanbieding!

2 Maanden onbeperkt Bellen

Telfort heeft in de basis een erg goedkoop alles in 1 pakket. Daar wordt dus ook weinig met de prijs gestunt. Zij zoeken de aanbiedingen dus met name in de extra opties. De aanbieding die nu loopt is gratis 2 maanden onbeperkt bellen. Dit extra pakket kost normaal gesproken €15,- per maand en deze actie geeft je dus €30,- korting. Het gaat hier om gratis bellen zonder starttarief naar vaste en mobiele nummers.

Voorwaarden van Telfort zijn verouderd.

Actie loopt onder voorbehoud Op=Op.

Enkele leuke acties voor mensen die op dit moment overwegen over te stappen. Opvallend is dat UPC schittert in afwezigheid. Zij hanteren momenteel een vrij rustige prijsstelling met eenvoudig afgeronde prijzen en stunten weinig met aanbiedingen.