Terwijl de grote namen Ziggo, UPC en KPN prijsverhogingen hanteren doet prijsvechter Tele2 er nog een schepje bovenop en is daarmee de aller-goedkoopste van Nederland!

Ziggo verhoogt abonnementen met €1,- per maandag

Ziggo heeft aangekondigd per 1 april 2014 (géén grap) de tarieven van de alles in 1 pakketten te verhogen met €1,00 per maand. Géén schokkende verhoging maar een redelijke inflatiecorrectie. Toch weer 2% duurder vanaf volgende maand.

UPC verhoogt apparatuurkosten van €25 naar €29,-

UPC heeft onlangs al haar tarieven aangepast en houdt deze momenteel ongewijzigd. Echter heeft dit bedrijf de ‘apparatuurkosten’ nu verhoogd van €25,- naar €29,-. Dit zijn eenmalige kosten en hebben niet een erg groot effect op de totaalkosten maar wederom een prijsverhoging.

KPN vermindert kortingen

De alles in 1 pakketten van KPN zijn al vrij prijzig maar worden helaas nog iets minder betaalbaar. KPN geeft namelijk géén korting meer op het alles in 1 instappakket waar dit eerst 3 maanden voor €35,- per maand was is deze korting verdwenen. Ook de kortingen op de duurdere pakketten zijn omlaag geschroefd. Voor de duurdere pakketten geldt nu een korting van €10 respectievelijk €20 per maand op het abonnement.

Tele 2 nu goedkoopste Alles in 1 Aanbieder

Terwijl alle concurrentie de prijzen langzaam opschroeft wordt Tele2 nu nog goedkoper. Het was al een van de meest voordelige aanbieder van het alles in 1 pakket maar het maandtarief wordt nu verlaagd naar slechts €33,- per maand. Daar bovenop betaal j e de eerste 3 maanden nu slechts €15 per maand. Wie puur op prijs selecteert kan nu niet meer om Tele2 heen.