kpn-compleet-actieKPN is momenteel actief met de nieuwe campagne KPN Compleet. Het idee is dat hiermee klanten worden beloond die zowel hun Alles in 1 Pakket van KPN hebben als ook hun mobiele abonnement. Wie dit reeds beide heeft kan het Compleet pakket activeren (gratis) en krijgt dan enkele voordelen van KPN.

De Voordelen

Na activering van KPN compleet ontvang je gratis het plus pakket met 45 tv zenders. Tevens kun je vervolgens gratis bellen met andere KPN klanten. Hier is echter een maximum van 10 nummers aan verbonden. Het derde voordeel is een verdubbeling van het aantal MB’s/Minuten en SMS’jes bij je mobiele abonnement.

Voor wie is dit?

Voor iedereen met een Alles in 1 Pakket van KPN, alle pakketten zijn geldig. Hoewel deze voordelen leuk zijn bieden de concurrenten dit vaak al standaard aan. Ook is het een beetje flauw dat klanten die al geruime tijd een Alles in 1 pakket van KPN hebben en tevens een KPN mobiel abonnement dit nu zelf eerst moeten activeren.

Let op!

Hoewel het al enigszins vreemd is dat klanten niet automatisch voor deze voordelen in aanmerking komen wordt het nog gekker. Zo staat in de voorwaarden gemeldt dat zelfs wanneer je een Alles in 1 pakket opwaardeert naar bijvoorbeeld een Alles in 1 Glasvezel, je je opnieuwe voor KPN Compleet dient aan te melden. Hetzelfde geldt voor mensen die verhuizen en hun pakketten gewoon willen meenemen, ook zij moeten opnieuw het Compleet aanvragen.

Het is daarom in onze ogen ook meer een actie die is gericht op het aantrekken van nieuwe klanten dan echt bestaande klanten belonen. Uit de check op de website van KPN komt vaak als ‘advies’ dat je nog een abonnement van KPN moet afsluiten. Mocht je reeds een alles in 1 pakket hebben en ook de mobiele abonnementen willen bekijken kun je hier het overzicht¬†bekijken.

Bekijk ook:

Recensie: KPN Alles in 1
KPN Mobiel overzichtspagina