De belangrijkste eigenschappen van een TV abonnement voor veel gebruikers zijn ongetwijfeld het aantal zenders. Daarom staat dit gelijk vermeldt in onze hoofd vergelijking op de home pagina. Verder merken wij dat de opties Live Pauzeren en Uitzending Gemist ook veel belangstelling opwekken.

Daarom hieronder een vergelijking van de verschillende Alles in 1 Pakketten en hoe de aanbieders hiervan omgaan met deze 2 opties.

Telfort UPC KPN Online Tele 2
Live pauzeren Standaard Vanaf Power Standaard Harddiskrecorder à €49,95 Vanaf Interactief
Uitzending gemist Ned 1,2 & 3
(2 dagen)
Ned 1,2 & 3
(2 dagen)
Ned 1,2 & 3
(2 dagen)
Onbekend Vanaf Interactief

Bij KPN en Telfort zijn klanten het beste uit. Hier zijn deze twee mogelijkheden standaard inbegrepen bij het goedkoopste pakket. Bij UPC is er pas vanaf het Power pakket (€50,- per maand) Live Pauzeren beschikbaar. Aanbieder Online is helemaal vaag over deze mogelijkheden en bij Tele2 is er in het Digitale pakket géén van beide mogelijk en in het Interactieve pakket zijn beide opties aanwezig.

Bij allemaal geldt dat voor uitzending gemist enkel de publieke omroepen (Ned 1, 2 & 3) gratis zijn terug te kijken voor 2 dagen. Voor de commerciële zenders moet vaak betaald worden.