cadeauDe alles in 1 aanbieders willen graag nieuwe klanten en deze verleiden ze vaak met een leuk cadeau of een flinke korting op het moment dat je een abonnement afsluit.

De verstandige keuze is vaak om gewoon een korting in de vorm van een geldbedrag te kiezen maar een cadeau is natuurlijk veel leuker! Hier een overzicht van enkele leuke cadeau’s die je soms helemaal gratis en soms tegen een kleine bijbetaling krijgt bij je alles in 1 pakket.

2 Vliegtickets

Het meest originele cadeau is toch echt van Fiber waar je maar liefst 2 vliegtickets krijgt bij het nemen van een alles in 1 abonnement (glasvezel). Je mag met zn tweetjes kiezen uit 100 bestemmingen en vliegt vervolgens met Ryanair, Easyjet of Wizz naar een leuke stad in Europa.

HBO

De filmzender HBO kost vaak ronde de €15,- maar als welkomstcadeau kan deze enkele maanden gratis worden gekeken. Zowel Telfort als UPC hebben momenteel een HBO Actie lopen. Bij Telfort kijk je 2 maanden volledig gratis als nieuwe klant. Bij UPC kun je kiezen voor 50% korting in de eerste 4 maanden HBO.

Spotify Premium

Met deze actie ben je gratis verlost van de irritante reclames die Spotify tussen je liedjes door gooit. KPN geeft klanten vanaf het Alles in 1 Standaard pakket (€59/maand) gratis Spotify Premium. Als je hier toch al interesse in hebt compenseert het bijna de volledige meerprijs van een Standaard pakket ten opzichtte van het Instap pakket.

5 GB Cloud (KPN UP)

Tot slot zien we nog een klein cadeautje dat alle nieuwe klanten bij KPN krijgen, 5 GB cloudopslag. Niets meer en niets minder. Het bedrijf maakt hiermee handig gebruik van de cloud diensten die het zakelijk al aanbiedt om deze ook nog eens aan alles in 1 klanten te kunnen geven. Niet een kado om over naar huis te schrijven maar wel leuk om op deze manier de cloud opslag van KPN gratis te kunnen testen.

De actie waarbij je als nieuwe klant een gratis tablet kreeg is gestopt, Ziggo biedt deze momenteel niet (meer) aan, zodra deze weer actief is plaatsen we deze in dit overzicht erbij!