Snelste Alles in 1 Pakketten

Ben je niet op zoek naar de goedkoopste aanbieder maar met name op zoek naar snelheid? Dan is dit overzicht van de snelste alles in 1 pakketten precies wat je zoekt! Op basis van tal van recensies en gebruikerservaringen hebben we hier een overzicht samengesteld van de meest snelle aanbieders van internet/tv en bellen waarbij natuurlijk met name de internetsnelheid van belang is.

In het algemeen kun je er vanuit gaan dat de kabelaanbieders een stukje sneller zijn dan de ADSL aanbieders. Voor een snel alles in 1 pakket kun je dus goed terecht bij UPC en Ziggo aangezien zij de enige twee kabelaars van Nederland zijn. Hierbij maken we wel de notitie dat internet verbindingen via ADSL vaak wel over relatieve upload snelheid beschikken. Verder hangt de snelheid erg af van de locatie in het land en zelfs je wijk of straat.

Naast kabel en ADSL hebben steeds meer huishoudens in Nederland toegang tot Glasvezel. Voor diegene die echt het allersnelste internet in hun alles in 1 pakket willen hebben is glasvezel de beste keuze. Deze pakketten zijn vaak wel een stuk duurder dan de standaard abonnementen maar het verschil in snelheid is dan ook erg groot. Ook hier geldt dat met name de upload snelheid nog hoger is dan bij kabel of ADSL het geval is. Verder delen gebruikers met een glasvezel verbinding regelmatig downloadsnelheden van rond de 100 MB. Hiermee duurt het downloaden van een film dus nog geen minuut! Vergelijk hier de alles in 1 glasvezel pakketten.

Vergelijk alles in 1 pakketten op basis van prijs en snelheden op onze homepagina.